Grip op internet

Bent u zakelijk al online? Wij beheren en monitoren voor veel klanten de internetverbinding. Daarmee zorgen we dat we grip hebben op dit deel van de ICT infrastructuur. 

Internet voor uw bedrijf

U kunt het niet meer wegdenken, een fatsoenlijke internetverbinding voor uw bedrijf. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is voor uw bedrijfprocessen. Naast het relatief eenvoudig afsluiten van een contract, houden wij uw internetlijn scherp in de gaten.

Monitoren van uw verbinding(en)

Wij houden de status van uw internetlijn constant in de gaten. Wanneer er een eventuele onderbreking optreed, zijn wij hiervan op de hoogte zodat wij kunnen handelen. Fijn idee toch?

Co-monitoren

Samen inzicht krijgen in de status van uw verbindingen? Voor één of meerdere internetverbindingen is het mogelijk samen te monitoren. U krijgt een een inlogpagina waar u de status van uw verbindingen ziet. In overleg kunt u er andere apparaten aan laten toevoegen. Vervolgens kunt u de monitor pagina op een tv scherm zetten waardoor u constant inzicht heeft in de status van uw verbindingen / apparaten.

Locaties onderling verbinden

Heeft u meerdere locaties? Dan kunnen wij deze voor u met elkaar in verbinding brengen. Daarmee creëeren we een situatie dat verschillende medewerkers op diverse locaties, werken alsof zij op één en hetzelfde netwerk zitten.

Nieuwe mogelijkheden

Wanneer er in uw omgeving nieuwe ontwikkelingen zijn waardoor u mogelijk een betere of goedkopere internetlijn kunt realiseren, dan brengen wij u hiervan op de hoogte.