Aanpak

Nieuwsgierig naar wat ITPROOF voor u kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken en wij komen graag bij u op de koffie.

U geeft aan waar uw behoeft ligt en wij adviseren u over de best passende ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Op basis van dit adies doen wij u een voorstel. Ongeacht of u uw volledige ICT-beheer wilt uitbesteden of alleen uw zakelijke telefonie, ITPROOF staat voor u klaar.

ITPROOF maakt het verschil

ITPROOF werkt onderscheidend ten opzichte van klassieke ICT-bedrijven. Daardoor maakt u direct gebruik van twee belangrijke voordelen: 

Vast tarief per maand

Géén uurtje-factuurtje meer, dat is verleden tijd. U bent verzekerd van een vaste prijs per maand. U betaalt enkel €1.95 per werkplek, per dag voor een volledig beheer van uw gehele ICT. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u het eind van de maand niet voor een verassing te staan.

Persoonlijke aanpak

Wanneer u belt met een vraag, krijgt u altijd iemand aan de lijn die ú kunt. Geen ingewikkelde manieren om met ons in contact te komen! Daarbij profiteert u van een uitstekende reactietijd wanneer u ons een vraag stelt, wij zijn namelijk bekend met uw omgeving ICT omgeving.