ICT spreekt voor zich!

Voor ons spreekt ICT voor zich, met daarbij de bewezen oplossingen welke wij met een kritisch oog voor u selecteren. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis.

ICT Beheer

Het volledige beheer van uw ICT infrastructuur kunt u aan ons overlaten. We spreken niet enkel over de pc’s maar op over servers, printers en andere netwerkapparatuur. Mocht u problemen hebben met een (internet) verbinding of printer welke niet naar behoren functioneert, dan kunt u gerust met ons contact opnemen. Hiermee ontzorgen wij u zodat u zich weer kunt richten op uw eigen werk.

Advies en meedenken

Samen met u maken we een gedegen plan om ICT effectief in te zetten. Daarin kijken we allereerst naar de behoefte welke uw organisatie heeft. Vervolgens nemen we mee welke software-oplossing aansluit bij uw wensen, welke netwerkoplossing bij uw organisatie past en hoe u de mogelijkheden van online werken kunt benutten. Ook de veiligheid van ICT oplossingen is hierbij belangrijk. Naast de technische aspecten houden we ook de kosten in de gaten, op deze manier krijgt u een advies met een gezonde prijs/kwaliteit verhouding.

ICT projecten

Samen met u geven wij uw ICT projecten vorm. Wij kunnen haarfijn inschatten welke impact een ICT project op uw organisatie kan hebben. Ons projectmanagement neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich om uw bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk te ondersteunen. Wij schakelen snel en zijn kritisch richting de interne organisatie. Ons doel is elke keer weer opnieuw onze klanten te verassen met het juiste antwoord en of een robuuste technische oplossing die uw bedrijf verder helpt.

VoiP / telefonie

VoIP oftewel telefonie voor uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van een VoIP telefonie. U kunt bijvoorbeeld toestellen gebruiken (zowel bekabeld als draadloos), koppelen aan uw pc of aansluiten op uw mobiele telefoon. Ongeacht de oplossing die u kiest, het moet goed werken en altijd beschikbaar zijn. Dit het liefste 24 uur per dag. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan ITPROOF.

Meer over telefonie

Cloud

Ongeacht uw locatie, u wilt altijd en overal kunnen werken. U en uw collega’s moeten altijd kunnen beschikken over uw data en bedrijf kritische applicaties om zaken te kunnen doen. Door in de Cloud te werken maakt ITPROOF dit voor u mogelijk. U huurt de ‘werkplekken’ op basis van uw behoefte, groeit uw bedrijf, dan neemt u eenvoudig meer werkplekken af. Mocht uw bedrijf krimpen dan kunt u per direct minder afnemen. Wel zo eerlijk en transparant tegelijk.

Meer over Cloud